Elly en Ron

De workshops worden gegeven door Elly Kennedy en Ron Otten, getrouwd, beiden biodanzadocent en aangesloten bij de koepelorganisatie VBN.

Muziek en dans lopen als een rode draad door het leven van Elly.  Klassiek- en jazzballet, tapdance, discodansen, ballroom, Latijns Amerikaans en zelfs een korte cursus rock ’n roll: het is allemaal voorbij gekomen. In 2005 maakte ze kennis met Biodanza en was meteen verkocht. Alle bewegingen kwamen aan bod echter…. zonder verplichte stapjes of choreografie. Wat een heerlijke vrijheid! Gaandeweg de wekelijkse lessen merkte ze dat Biodanza haar leven positief beïnvloedde. Ze werd zelfverzekerder, rustiger en vond het leven gewoon lichter en leuker worden. In april 2016 studeerde ze af als Biodanzadocent in de Biodanzaschool Midden Nederland. “Ik vind het een voorrecht om Biodanza-workshops te begeleiden en tijdens de dans de vreugde van het leven in de deelnemers te mogen ontmoeten.”

Ron is in 2004 met Biodanza in aanraking gekomen. Hij had sinds zijn puberteit niet meer gedanst. Vanuit een fijn avondje uit groeide het dansen uit tot een levensbehoefte. “In de dans breng je veel tot uitdrukking en ontmoet je het spiegelbeeld van je eigen creativiteit. Het geeft een heerlijk gevoel en dat werkt verslavend”. Terugkijkend heeft de beoefening van het Biodanzasysteem hem veranderd, zijn levensenergie gevoed en zijn verbinding in de wereld verankert.

dsc03928-elly-en-ron

Elly en Ron zijn beiden verbonden aan de Biodanzaschool Midden Nederland onder leiding van Robert de Jong. Zij hebben hier de opleiding voltooid en begeleiden inmiddels, in hun rol van tutor, studenten op hun weg naar Biodanza-facilitator.