Een fris nieuw begin.

Dat hebben wij voor ogen op donderdagavond 8 september. We kijken ernaar uit weer samen te dansen. We zitten vol nieuwe workshopgedachten en hopen die met velen van jullie te mogen delen. Dit is ook een heel goed moment voor mensen die (weer) willen beginnen of willen kennismaken met Biodanza. Zoals gezegd starten we fris en nieuw. We gaan elkaar op natuurlijke wijze ontmoeten in onze eigen dans. Voel je welkom om te proeven of Biodanza momenteel in jouw leven past.

Één reactie op “Een fris nieuw begin.

  1. Hallo, ik zou graag kennismaken met Biodanza en een keer mee doen om te ervaren hoe het is. Ik lees dat jullie op de donderdag avond dansen en morgen weer beginnen.
    Wanneer zou ik mee kunnen doen om kennis te maken met Biodanza?

    Hartelijke groet,

    Jacco

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.