Vind jezelf in Biodanza.

Komende donderdag
gaan we verder op het thema bewustzijn. We dansen vanuit onze identiteit, ons gevoel van zelfstandigheid en we dansen in de richting van het onderbewustzijn. Een status van regressie. We maken een reis heen en weer en daarmee voelen we onze ruimte toenemen .

Één reactie op “Vind jezelf in Biodanza.

  1. Door de thema s die je aanbiedt heeft biodanza ook een soort therapeutische waarde voor me. De bewegingen waar we uitgenodigd worden om juist heel rustig te dansen daar geniet ik met mijn onrustig brein altijd heel erg van. Het zet me weer even helemaal in mijn lijf, dus gewoon met de voeten op de grond . Door de lessen ervaar ik meer plezier, zelfvertrouwen en heb een beter contact met mijn lichaam. Het beleven van emoties, van verdriet tot groot plezier, dat alles mag en tot uiting kan komen tijdens de dans vind ik heel bijzonder. In biodanza ervaar ik een groot gevoel van zijn, mezelf mogen zijn van mijzelf en van de anderen . Elisabeth De manier waarop jij les geeft vind ik inspirerend, je stimuleert me om aangeleerde danspassen los te laten en dat je danst met je hele lichaam . Jos

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.