Biodanza in de Lente.

Komende donderdag
is het thema van de workshop: Lente? De lente is nat en guur begonnen. Maar gisteren en vandaag voelen dan toch als echte lentedagen. Zou het dan echt begonnen zijn? Ik wil het graag geloven. De natuur om ons heen barst bij het eerste beetje zonneschijn direct uit z’n voegen. De bomen vertonen een lichtgroene waas, bloemen aan de struiken. En zo, zo, zo! Ja, dit is lente. Hoogste tijd om vrolijk te zijn en te dansen! Kom je ook donderdag? Welkom.

Biodanza is verlangen in verbinding

Komende donderdag
dansen we het thema “Het verlangen te verbinden”. Hierin komt het thema van de voorgaande twee weken samen. Veertien dagen geleden dansten we “Het Verlangen” en vorige week “Wij zijn allen één”. Het is onze oorspronkelijke natuur om bij elkaar te zijn, te ondersteunen en lief te hebben. Kom dansen, ervaren en plezier beleven. Je bent van harte welkom .

Start Biodanza

Komende donderdag
Is de eerste biodanza-workshop in Lelystad van 2023. Allereerst wensen we jullie allen een prachtig jaar toe, waarin je veel mag bewegen. Deze week starten we met het thema: je openstellen voor nieuwe mogelijkheden. Laat je verrassen en kom dansen. Voel je welkom. Ook om nieuwe mensen mee te nemen.