Biodanza open dansen

Komende donderdag
gaan we door op het thema van vorige week: je openstellen voor nieuwe mogelijkheden. Een aandachtsgebied waar we het hele jaar wel mee door zouden kunnen gaan. Nieuwe mogelijkheden dienen zich immers doorlopend aan als we ons er voor openstellen. Laat je verrassen en kom dansen. Voel je welkom. Ook om nieuwe mensen mee te nemen.

Vind jezelf in Biodanza.

Komende donderdag
gaan we verder op het thema bewustzijn. We dansen vanuit onze identiteit, ons gevoel van zelfstandigheid en we dansen in de richting van het onderbewustzijn. Een status van regressie. We maken een reis heen en weer en daarmee voelen we onze ruimte toenemen .

Vijf Biodanzalijnen dansen

Komende zondag dansen we in één workshop alle vijf de danslijnen van Biodanza. We starten met het vormgeven van onze vitaliteit. Gevolgd door de creativiteit. Dan de sexualiteit, de affectiviteit en als laatste lijn de transcendentie. Natuurlijk zullen we de workshop afronden met enkele gezamenlijke activerende dansen. Voel je welkom. Biodanza beweegt je.

De waarde van de twijfel.

Komende donderdag
dansen we de waarde van de twijfel. Er zijn zoveel mogelijkheden dat kiezen soms heel moeilijk kan zijn. Ons hoofd schetst, vanuit haar creativiteit, zoveel verschillende scenario’s. Het maakt ons onzeker. En juist die onzekerheid kan de bron van onze kracht ontsluiten. Iedereen is welkom om Biodanza een keer te ervaren, dus neem ze mee of deel dit bericht.

Concept of difficult choices in business

“Nu” Biodanza.

Het enige moment waarin je leeft is het NU. Het zijn jouw eigen gedachten die zich richten op het verleden of de toekomst. Iedere keer dat je aan een eerdere ervaring of toekomstig plezier of angst denkt, beleeft je lichaam dat alsof dat nu gebeurt. Als we aan plezier denken is dat geen probleem, maar hoe vaak piekeren we over dingen waar we geen invloed op hebben? Donderdag gaan we heerlijk dansen in het NU. Goed voor lijf en leden! 

5102055 Kees Kuil mobile +31654363956