Biodanza in de wind.

Komende donderdag
dansen we met de wind. De herfst is nu echt begonnen. In de natuur is het allemaal zo mooi geregeld. Na de zomer, als bomen en struiken hun vruchten hebben gedragen, trekken de sappen van boom en struik zich terug. Het blad krijgt geen voeding meer en mag afvallen en de wind is daarbij van nut. Laten we voelen hoe het is, om te dansen als blad, soms als een briesje, soms als een storm

Dans voorbij het verlangen.

Komende donderdag
dansen we voorbij het verlangen. Wat ligt er onder het verlangen dat we voelen als we weer willen gaan dansen? Als we de dag weer begroeten of als we naar ons thuis terug mogen keren na lange afwezigheid.Het verlangen naar iets bekends of juist een nieuwe stap. In de dans van het leven komen we dieper .

Ons verlangen in de dans.

Komende donderdag
dansen we de geboorte van ons verlangen. Verlangen naar de dans, verlangen naar samen zijn, verlangen naar de liefde. Een bijzonder thema in het licht van deze tijd en daarom een uitdaging. Een uitnodiging voor ons om dit gevoel op gepaste wijze te verwerken in de komende workshops. Een uitnodiging aan jullie, onze dansers, om te voelen of en hoe je het verlangen in jouw op dit moment vorm kunt geven .

Hernieuwde Kennismaking

Vorige week zijn we met een klein groepje voorzichtig weer begonnen met de biodanza-workshops. Aankomende donderdag gaan we verder met de hernieuwde kennismaking. Voor sommigen van ons is het maanden geleden dat we met elkaar dansten. Hoe voelt het om elkaar na zo’n lange tijd weer te zien? Hoe voelt ons lijf? We gaan het ontdekken in de dans.

De Oneindige Dans

Komende donderdag
kan alleen maar in het licht staan van de grondslag voor Biodanza. Het is de Dans van het Leven. Die dans is oneindig en daarmee hebben we het thema voor donderdag te pakken. We dansen De Oneindige Dans. Het wordt de eerste dansavond van een nieuw seizoen vol uitdaging, verrassing en vooral plezier. Als je al iemand mee zou willen nemen is hij/zij van harte welkom 

Bijbel in 1000 seconden | IKONIUM

Rust in ons hart.

Komende Donderdag
dansen we. We dansen net zo lang tot we de rust in ons hart vinden. Vanuit die rust ontstaat onze bloemrijke wereld. De wereld van geuren en kleuren, van vriendschap en blijdschap. Kom, laten we dansen.

Hart en hoofd in balans.

Ook deze donderdag dansen we met het hart in de hoofdrol: hart en hoofd in balans. De kunst om wat je hart zegt en wat je hoofd denkt met elkaar te verbinden. Tegenwoordig wil het hoofd nogal eens overheersen. We vergeten ons hart te betrekken bij beslissingen en keuzes die we de hele dag door maken. Als we daar meer bewust van zijn kan ons leven zoveel meer completer zijn.