Ontmoet de zon in jouw dans.

Komende donderdag
richten we ons tot een planeet in de kosmos die licht en leven brengt: de zon. We dansen de zon die in ons is. De zon die ons verwarmt en energie geeft. De zon die uitlokt tot plezier en het duister van de nacht verdrijft. We dansen om geheimen te ontdekken en de kracht van de zon op te roepen. Dans je mee? 

Dans uit de kosmos.

Komende donderdag
daalt de energie uit de hemel op ons neer. We dansen de sterren uit ons leven. Wij zijn onderdeel van de kosmos. Dansen is een heerlijke manier om verbinding te maken met de energie en krachten die hierin aanwezig zijn en waar we ons mee voeden. 

Dans de hemel op aarde

Komende donderdag
dansen we De Hemel Op Aarde. Leo Heuvelman schrijft:”Als de hemel de aarde raakt, De maan verlicht en helder schijnt, Duizenden sterren schitterend stralen, Aanschouwen we steeds een stukje van de hemel op aarde”. Het is de laatste donderdag van de maand. Voel je vrij te komen dansen alleen of samen. 

Dans je levensenergie.

Levensenergie is energie die ervoor zorgt dat een mens, dier of plant kan leven. We zetten ons leven in beweging. “Lekker in je vel zitten” is een populaire uitdrukking om aan te geven dat de levensenergie van iemand goed in balans is. Deze week dansen we rond dit thema.

Dansen is een feest.

Komende donderdag
gaan we vanuit een gevoel van genegenheid en affectie naar de viering van het leven. Wat is er mooier dan het genieten van en met elkaar. Een thema dat eindeloos terug mag komen in ons bestaan en dus ook komende donderdag, maar wel weer in een geheel nieuwe workshop.

 

Afbeeldingsresultaat voor dance party

Wisselvallige lente

dat is het thema waar we komende donderdag mee gaan dansen. Zó schijnt de zon en is het 24 graden, zó worden we overvallen door stortbuien. Dat vraagt aanpassing; jas uit, jas aan. Lange broek, korte broek. Ook in ons dagelijks leven stemmen we af aan omstandigheden, die we niet altijd kunnen voorzien. Hoe gemakkelijk gaat jou dat af?