Dans je levensenergie.

Levensenergie is energie die ervoor zorgt dat een mens, dier of plant kan leven. We zetten ons leven in beweging. “Lekker in je vel zitten” is een populaire uitdrukking om aan te geven dat de levensenergie van iemand goed in balans is. Deze week dansen we rond dit thema.

Dansen is een feest.

Komende donderdag
gaan we vanuit een gevoel van genegenheid en affectie naar de viering van het leven. Wat is er mooier dan het genieten van en met elkaar. Een thema dat eindeloos terug mag komen in ons bestaan en dus ook komende donderdag, maar wel weer in een geheel nieuwe workshop.

 

Afbeeldingsresultaat voor dance party

Wisselvallige lente

dat is het thema waar we komende donderdag mee gaan dansen. Zó schijnt de zon en is het 24 graden, zó worden we overvallen door stortbuien. Dat vraagt aanpassing; jas uit, jas aan. Lange broek, korte broek. Ook in ons dagelijks leven stemmen we af aan omstandigheden, die we niet altijd kunnen voorzien. Hoe gemakkelijk gaat jou dat af?

Biodanza is meebewegen

Altijd is het leven in beweging. Daardoor kom je soms voor onverwachte situaties te staan. Altijd kun je kiezen om ertegen in te gaan of erop mee te bewegenVaak voelen we weerstand en gaan we in gevecht met de verandering in ons leven. Toch kun je meebewegen zonder jezelf te verliezen. Donderdag gaan we er mee dansen.

Biodanza creëert jouw heerlijke ruimte.

Komende donderdag
ontdekken we de ruimte. De zon is ongekend sterk en vertelt het verhaal van het naderende voorjaar. Voordat het zover is moet er ruimte zijn. We beleven het opschoningsproces van de winter op intense wijze. De heldere en blauwe luchten nodigen ons uit om in die nieuwe ruimte tot creatie van onze eigen dans te komen. Het is tevens de laatste donderdag van de maand, dus houden we rekening met nieuwe dansers die kennis willen maken met Biodanza. Voel je welkom.